به گزارش خبرگزاری مهر، حجت الاسلام محمدعلی فاطمی کیا مدرس حوزه و دانشگاه در برنامه «صبح و گفتگو» اظهار کرد: در روزهای آخر ماه مبارک رمضان سنت نبوی (ص) این بوده که پیامبر رختخواب خود را جمع میکردند و بیشتر به عبادت میپرداختند.
وی با بیان اینکه شب زنده داری حضرت در ده شب پایانی ماه مبارک رمضان کامل و بیشتر بود افزود: یکی از نکات مورد توجه در این دهه این است که شبهای قدر به ویژه شب بیست و سوم را غنیمت بدانیم.
حجت الاسلام فاطمی کیا گفت: شب قدر هر جا که در روی کره زمین را تاریکی فرا بگیرد و به فراخور فصلهای سال، همان لحظه شب قدر است. این شب، ظرف مبارکی است که خداوند آن را برای اتفاقات زندگی بشر قرار داده و در حقیقت شب قدر به خودی خود شب مبارکی است چراکه این شب، شب نزول قرآن نیز هست.
وی با بیان اینکه شب قدر از ابتدای خلقت وجود داشته و سرنوشت بشر در طول سال رقم میخورد گفت: با نزول قرآن کریم در این شب، بر مبارکی شب قدر افزوده شده است.
حجت الاسلام فاطمی کیا با اشاره به اینکه در روایات، از شب قدر با تعبیر قلب ماه مبارک رمضان داده شده است گفت: قلب شب قدر هم ولیّ خدا در هر زمانی است و لذا یکی از بهترین اعمال در شبهای قدر توجه کامل به امام زمان (عج) است.
مدرس حوزه و دانشگاه در رادیو گفتگو تأکید کرد: در شبهای قدر به ویژه شب بیست و سوم خواندن دعای سلامتی امام زمان (عج) بسیار سفارش شده چراکه قرار است که به واسطه حضرت به برکاتی و فیوضاتی که در این شب نازل میشود برسیم.
حجت الاسلام فاطمی کیا با اشاره به اینکه درخواست نامه بشر امشب به امضا میرسد گفت: امشب را باید خیلی جدی بگیریم و نسبت به دستاوردهای شب قدر نیز توجه داشته باشیم چراکه خیلیها شب قدر خوبی دارند اما نسبت به حفظ آن ضعیف هستند و خیال میکنند که با گریه و تضرع و قرآن به سر گرفتن همیشه در زمره خوشبختها قرار میگیرند درحالیکه این دستاوردها را همیشه باید حفظ کرد.
وی در پایان اظهار کرد: ماه مبارک رمضان مواسات است و در روایات هم دستگیری از بندگان خدا بسیار سفارش شده است.
نظر شما